APR 01 2013

Tillbaka från de döda

Ekonomi

Det var ett tag sedan jag skrev nu. Sanningen är den att jag inte stod ut i Stockholm längre och drog till Australien för att surfa en månad. Det är det bästa beslut jag tagit i hela mitt liv. Sydney är en stad jag verkligen skulle kunna tänka mig att flytta till. Jag blev kanske ingen ny Kelly Slater, men nu kan jag i alla fall stå på en bräda. Intrycken från ”Down Under” är så klart tusentals, men det kommer jag skriva mer om en annan gång. Ville mest låta er veta att jag är tillbaka i stan och redo för partaj eller bara att hänga.

Nu i helgen ska jag dock åka bort igen, men inte så långt som till Australien. Min syster fyller år och jag tänkte överraska henne i Strängnäs med en liten parfym jag köpte på nätet. Jag tycker att det är mycket skönare att shoppa online, eftersom jag inte står ut med alla människor som trängs i galleriorna. Kanske därför jag gillade Australien så mycket, det är ju ett land som erbjuder mycket yta. Ingen aning om syrran kommer gilla parfymen eller inte. Själv kör jag med billig deo från Ica. Nåja, det är ju tanken som räknas.

Surfa

 

There are no comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *