SEP 20 2017

Dags att vinterutrusta bilen

Ekonomi

Sommaren är nu över och bina har surrat färdig för i år. Jag har inget emot höst och kyla och i vissa avseenden välkomnar jag den mörka årstiden då det innebär att vintern är på ingång. Ett av mina största intressen, utöver litteratur och musik, är fiske. På vintern isfiskar jag så fort isarna bär och jag ser redan nu fram emot röda kinder och värmande helställ, två saker som jag starkt förknippar med vinterfiske. Det är även dags att förbereda bilen inför frostbitna morgnar och hala vägar. snart ska vinterdäcken fram och i år är det dags att byta till en ny uppsättning. Jag beställer alltid däck online då det är lika smidigt, om inte smidigare, som att köpa i butik. Det bästa är att däckpriserna ofta är kraftigt reducerade och jag kan därför förse bilen med utrustning av bästa kvalitet till lågt pris.

Ett frostbitet landskap

There are no comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *