NOV 30 2012

Billigare att hyra lager än jag kunde ana

Min vardag

En kompis tipsade mig här om dagen om att det faktiskt är väldigt lätt för en privatperson eller ett mindre företag att skaffa ett förråd genom att hyra lager där man enkelt kan ställa stora saker som man inte får plats med i hemmet/på företaget och vet att man inte ska använda under en tid. Det var verkligen en positiv överraskning för mig, för jag har alltid tänkt att det skulle vara för dyrt att göra så, men det är helt klart värt priset, som inte alls är så farligt. Kompisen rekommenderade Selstor, och jag kunde snabbt och enkelt få ut alla grejer som jag vet att jag ändå aldrig använder, eller åtminstone inte kommer att använda på ett bra tag (saker som hör till andra årstider, och så vidare).

Inte heller nog med att jag fått mer plats, utan jag har även lättare att hitta bland de grejer som jag har i hemmet, så det finns många fördelar med att hyra lager eller förråd och göra sig av med saker som man inte använder. Jag kan faktiskt inte förstå varför inte fler gör det, för många har ju riktigt trångt hemma på grund av att man har saker i hemmet som man inte blir av med och som inte får plats de andra lagringsutrymmen som man har. Det är ju helt onödigt att trängas i vardagen när det finns en enkel lösning, liksom. Snart blir det till att kolla lite större lägenhet på hemnet också.

There are no comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *